Salongen vår

NYE, OPPUSSEDE LOKALER

Salongen har flyttet over gaten, til nye flotte lokaler. Vi har pusset opp og gjort alt klart til en hyggelig og behagelig atmosfære og tilrettelagt for alle typer behandlinger.

Bonnie Frisør

Kort om oss

Bonnie Frisør AS ligger sentralt til på Paradis, like ved bybanen. Salongen har vært etablert i 35 år og består av erfarne medarbeidere som yter god service og har kundens behov i fokus. Salongen er nylig flyttet over gaten, hvor alt er nytt og vi har fått en høy standard med en lys og trivelig atmosfære.

Hos Bonnie Frisør AS tilbyr vi det aller meste innen vårt fag, som blant annet herre- dame- og barneklipp, farge/stripe, extensions og mye mer.

Lyst på en time hos oss?

bestill direkte fra nettsiden

Ønsker du en time hos oss er du velkommen til å stikke innom, ringe oss på telefon eller bestille din time direkte fra nettsiden. Vi har et stort utvalg av tjenester og behandlinger til både dame, herre og barn. Vi har også et stort utvalg av produkter  og fører merkevarer som blant annet Joico, KMS, Blomdal, Cutrin og Davines.

Har du planer om giftemål? Spør oss gjerne om tilbud og pakkeløsninger for brud.

Møt vår Daglige leder

Gunn

Gunn er hjertet og sjelen i Bonnie Frisør, og vår eminente leder! Med sitt skjønne og behagelige vesen, og sin lange erfaring innenfor faget har hun bygget seg opp en stor, fast kundekrets. Hos Gunn får du kvalitet ut til fingerspissene! Noe som er særegent flott med Gunn er at hun også er trent opp i parykk og er utrolig god til å finne den rette parykken til akkurat deg. Hun klipper den til så den ser ut som du alltid har gjort. Dette er noe mange kunder har satt enormt stor pris på. Det anbefales å bestille time hos Gunn i god tid. Hun ønsker deg hjertelig velkommen!

Frisør og hudpleier

YVONNE

Yvonne sitt høyeste ønske er at du skal se hvor fin du er! Hun koser seg med farge- og stripebehandlinger, og med en god klipp som prikken over i’en. Hun elsker å jobbe teknisk med både farge, striper og klipp! Yvonne blir rost for sitt behagelige vesen og sine gode resultater av kunder. Hun er svært konsentrert, nøye og faglig dyktig både med farge og klipp. Hos Yvonne får du fullt fokus! Yvonne er også vår ekspert på bryn, og har mange faste kunder på akkurat dette. Dette er noe alle burde prøve! Hun begynte hos oss i November 2018, og har allerede opparbeidet seg en stor kundekrets hos oss. Det anbefales å bestille i god tid. Yvonne ønsker deg hjerteligst velkommen!

Frisør

Helle

Helle er vår glade frisør som elsker å gjøre deg fin på håret! Hun har særlig mange fornøyde kunder på hettestriper og herreklipp. Ellers elsker hun også balayage og dameklipp. Helle ønsker deg hjertelig velkommen!

Lærling

INA

Ina er vår fantastiske lærling som snart er ferdig utlært. Hos henne får du en superfin opplevelse hvor du ikke kan føle deg mer ivaretatt! Ina gir deg den beste kundebehandlingen, og er utrolig god på å vise deg hva gode produkter kan gjøre for akkurat ditt hår. Velkommen til Ina for en skjønn og avslappende stund i vår salong!

Frisør

Therese

Therese er vårt nyeste tilskudd av frisører i teamet. Hun er en meget dyktig frisør som elsker å gjøre deg fin på håret!